Mijn favorieten

 


Over Woonaccent Makelaars Emmen


Wanneer je een woning wilt verkopen of kopen wil je dat graag aanpakken op een manier die bij je past. Je bent op zoek naar een expert die je adviseert, begeleidt en weet waar hij over praat, maar ook iemand die meedenkt en luistert naar jouw wensen en ideeën. 

Bij Woonaccent Makelaars Emmen ben je dan op de goede plek. Onze makelaar heeft veel ervaring, is zeer goed bekend met de woningmarkt in Emmen en omgeving en houdt altijd rekening met jouw persoonlijke situatie. In onze dienstverlening streven wij naar een zo volledig en open mogelijke communicatie, waardoor afspraken helder zijn voor alle betrokken partijen. 


Over Woonaccent Makelaars Emmen

Wij maken graag eens kennis. Neem contact met ons op of kom eens vrijblijvend kennismaken op kantoor om te praten over jouw woonwensen. De koffie staat altijd klaar! 


Begeleiding op maat met Woonaccent Makelaars Emmen


Wij bieden een intensieve en professionele begeleiding in het verkoop- of aankooptraject van jouw woning in Emmen. Onze makelaar gaat altijd uit van jouw situatie en wensen, zodat je begeleiding en advies op maat ontvangt.

  Deskundig en realistisch advies 
  Klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,3
  Professionele begeleiding gebaseerd op jouw situatie 
  Gedegen kennis van de markt 
  Volledige en open communicatie   

   
Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin de makelaar je wensen inventariseert en jouw mogelijkheden bespreekt.
                                               

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring