Welkom thuis bij Woonaccent Makelaars Emmen

Gemiddeld cijfer: 9,7

Richard vertelt:

“Klik! Om 19:15 uur trek ik de deur van het kantoor achter me dicht. Ik moet onbewust glimlachen. Wat waren ze blij. Het resultaat is zoveel positiever dan ze hadden durven dromen. Die laatste stylingtip, het dubbelchecken van het verkoopdossier en dat extra telefoontje naar de koper bleken niet voor niets. Doorslaggevend zelfs. Zo zie je maar. Makelen is geen businessmodel. Kennis, tijd, aandacht en energie maken echt het verschil. Ik zie makelen als een ambacht. Een klant is geen middel, een klant is het doel. Met kennis, betrokkenheid en liefde leveren we maatwerk. Wij streven naar perfectie in vakbeheersing. Ik neem alleen genoegen met honderd procent tevredenheid. Het maakt me trots en blij dat deze leuke verkopers ons hun vertrouwen gaven en dat ze daar nu de vruchten van plukken. Ik draai de deur op slot. Topdag!”


“Wij kunnen zelf verkondigen wie we zijn
en wat we doen, maar het is pas écht waar
als anderen het over ons zeggen.”


Welkom thuis!

Woonaccent Makelaars Emmen is sinds 2005 actief op de Emmense woningmarkt. Tot 2015 zat het kantoor aan De Baander en sinds 8 jaar prijkt het logo aan de gevel van Westerstraat 43. Hartje centrum dus! Een sfeervolle, gezellige, informeel ingerichte woonkamer, waar je niet alleen voor de (ver)koop van je woning, maar ook voor een kop koffie of een borrel welkom bent. Als je zoekt naar grauwe vloerbedekking of TL buizen, dan zul je ons straal voorbij lopen. Vintage fotolijsten, grote vloerkleden, een platenspeler en een enorme stamtafel zijn meer onze cup of tea. Een huiselijke sfeer, om jou welkom te heten en je het 'schuif maar aan' gevoel te geven. Het kantoor symboliseert de sfeer waarin wij graag voor/met jou samenwerken: prettig, informeel, met oog voor detail, kwalitatief hoogwaardig en met veel plezier! #AMBACHT #AANDACHT #STIJLVOL #GENIETEN

#AMBACHT
Makelen is geen businessmodel. Kennis, tijd, aandacht en energie maken echt het verschil. Wij zien makelen als een ambacht. Een klant is geen middel, het is een doel. Met kennis, plezier en betrokkenheid leveren wij maatwerk. We streven naar perfectie in vakbeheersing en nemen alleen genoegen met 100% tevredenheid.
#AANDACHT
Wij hebben liever een handvol opdrachtgevers die we persoonlijk kennen en die wij onze volle aandacht kunnen geven, dan een enorme woningportefeuille waarbij je als klant in de rij kunt aansluiten en je als mens een 'dossier' wordt. Een opdrachtgever zei tegen ons: 'Wij waren geen nummer voor jullie en jullie daarom ook zeker niet voor ons!" Niet alleen hun meegebrachte chocolade en wijn, maar vooral hun mooie woorden gaven ons een smile van oor tot oor!
#STIJLVOL
De verkoper van Kamperfoeliewal 14 schrijft op Funda: "Denkt mee met de betrokken partijen, investeert veel tijd in afzonderlijke bezichtigingen. Promotie materiaal op Funda is schitterend afgewerkt en van hoge kwaliteit. Ook niet te vergeten, de service en administratie op kantoor is professioneel en perfect op orde." Wat maakt dit ons trots! Wij kunnen zelf verkondigen wie we zijn en wat we doen, maar het is natuurlijk pas echt waar als iemand anders het over ons zegt. Wij gaan VOL voor onze stijl. Welke stijl kies jij?
#GENIETEN
Een shot espresso en een flinke laag opgeklopte melk. De lekkerste kop koffie die er is, vinden wij! Elke verkoper, koper of koffieliefhebber die binnenloopt, schotelen wij met liefde een kopje voor. Tenzij hij of zij liever een glas wijn of biertje wil, want ook daar is de Emmense Woonaccent koelkast altijd mee gevuld. Een Spaans gedroogd hammetje erbij, ansjovis met olijven, blokjes oude kaas... gezelligheid! Een bezoekje aan een makelaar hoeft niet formeel te zijn, het mag toch ook gewoon LEUK zijn!

Ons team

Richard Wijnands

Richard Wijnands

NVM makelaar en register-taxateur NRVT

Richard Wijnands

NVM makelaar en register-taxateur NRVT

"Een verkoopgesprek, een handvol bezichtigingen tussendoor en een taxatie uitwerken: niet zelden past het allemaal in één werkdag. Als ik dan na de laatste afspraak het kantoor weer binnenloop, een flesje wit open trek, een lp van Johnny Cash op standje gehoorbeschadiging zet en mijmerend achterover leun, dan overheerst maar één gevoel. Trots! Werken mag ook gewoon genieten zijn. Die bourgondische stijl typeert niet alleen Woonaccent Makelaars Emmen, maar ook mijn karakter. Het allerliefst begin ik 's zondags om een uur of 11:00 uur met de voorbereidingen van een rode portsaus met tijm, zodat ik die 's middags bij Tomahawk steaks van de barbecue kan opdienen. Een rode malbec van Salentein erbij (licht gekoeld serveren, een graad of 18!) en ik ben compleet in m'n element!"

Marianne Vos

Marianne Vos

Office Manager

Marianne Vos

Office Manager

"Van Dierenpark Emmen naar SBS6 en van Carlo & Irene naar Woonaccent Makelaars Emmen. Nu hoor ik je denken: wat zijn dat voor stappen? Communicatie. Dat is telkens de gemeenschappelijke deler geweest. Teksten schrijven, dat is helemaal mijn ding. Naast dat ik het Woonaccent kantoor bestier, tik ik ook alle stukjes. Denk bijvoorbeeld aan de aanbiedingsteksten van de woningen die wij verkopen. Eerlijk is eerlijk: op Funda wemelt het niet van de tekstschrijvers. Het kan daar al gauw leuker. Je (ver)koopt immers geen opsomming vierkante meters, maar een toekomst! Wat krijgen wij leuke reacties op onze teksten. Zo zie je maar: wat je (digitaal) uitstraalt, krijg je terug!"

Volg ons op onze socials!

Instagram Facebook

Melk of suiker? Rood of wit?

Je bent van harte welkom!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Emmen
Westerstraat 43
7811AH Emmen

Back to top

Zullen we met je meedenken?

Bel of mail ons