Je wilt je huis verkopen. Welkom!


Mensen voor (t)huizen

Bij Woonaccent Makelaars Emmen streven we niet zozeer naar een bepaald type huis om te verkopen, maar vooral naar een bepaald type opdrachtgever om mee samen te werken. Je moet ons zien als een dienstverlener die verkopers adviseert en kopers van een thuis wil voorzien. Bij een ‘thuis’ gaat het bij ons niet om bedragen, maar om gevoel. Wat ons opvalt, is dat onze manier van werken het beste past bij opdrachtgevers die positief in het leven staan, behoefte hebben aan adviezen en graag willen klankborden. Mensen die de toegevoegde waarde van kennis, service, tijd en energie inzien. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je een waardebepaling van je woning? Of heb je anderzijds vragen? Makelaar Richard Wijnands komt graag vrijblijvend bij je langs om te vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Kennismaken?

#AMBACHT
Makelen is geen businessmodel. Kennis, tijd, aandacht en energie maken echt het verschil. Wij zien makelen als een ambacht. Een klant is geen middel, het is een doel. Met kennis, plezier en betrokkenheid leveren wij maatwerk. We streven naar perfectie in vakbeheersing en nemen alleen genoegen met 100% tevredenheid.
#AANDACHT
Wij hebben liever een handvol opdrachtgevers die we persoonlijk kennen en die wij onze volle aandacht kunnen geven, dan een enorme woningportefeuille waarbij je als klant in de rij kunt aansluiten en je als mens een 'dossier' wordt. Een opdrachtgever zei tegen ons: 'Wij waren geen nummer voor jullie en jullie daarom ook zeker niet voor ons!" Niet alleen hun meegebrachte chocolade en wijn, maar vooral hun mooie woorden gaven ons een smile van oor tot oor!
#STIJLVOL
De verkoper van Kamperfoeliewal 14 schrijft op Funda: "Denkt mee met de betrokken partijen, investeert veel tijd in afzonderlijke bezichtigingen. Promotie materiaal op Funda is schitterend afgewerkt en van hoge kwaliteit. Ook niet te vergeten, de service en administratie op kantoor is professioneel en perfect op orde." Wat maakt dit ons trots! Wij kunnen zelf verkondigen wie we zijn en wat we doen, maar het is natuurlijk pas echt waar als iemand anders het over ons zegt. Wij gaan VOL voor onze stijl. Welke stijl kies jij?
#GENIETEN
Een shot espresso en een flinke laag opgeklopte melk. De lekkerste kop koffie die er is, vinden wij! Elke verkoper, koper of koffieliefhebber die binnenloopt, schotelen wij met liefde een kopje voor. Tenzij hij of zij liever een glas wijn of biertje wil, want ook daar is de Emmense Woonaccent koelkast altijd mee gevuld. Een Spaans gedroogd hammetje erbij, ansjovis met olijven, blokjes oude kaas... gezelligheid! Een bezoekje aan een makelaar hoeft niet formeel te zijn, het mag toch ook gewoon LEUK zijn!

Wat jouw voorgangers vinden

8.8 Dhr. Hesseling Varenkamp 219 07 dec. 2023

Het contact met Richard verliep heel soepel. Zeer deskundig. Hij was ook de aankoopmakelaar voor mijn huidige woning.

10 Mevr. Karin van Basten Distelvink 69 01 dec. 2023

Het contact met het hele team liep geweldig. Ontzettend fijne mensen die weten waar zij voor staan en waar zij het over hebben. Richard heeft ons onder zijn vleugels genomen met als super mooi...

8.0 Anoniem Minister Kanstraat 12 b 23 aug. 2023

Goed, er wordt meegedacht, Richard kon goed inschatten wat ik nodig heb terwijl ik zelf meer tijd nodig heb.

10 Anoniem Kamperfoeliewal 14 28 jun. 2023

De beste makelaar van Emmen. Denkt mee met de betrokken partijen, investeert veel tijd in afzonderlijke bezichtigingen. Promotie materiaal op Funda is schitterend afgewerkt en van hoge kwaliteit. Ook...

10 Marisca van Klinken Laan van het Kinholt 165 18 jun. 2023

Contact met de makelaar verliep zeer laagdrempelig. Goede communicatie en ook vanuit kantoor. Ik raad Woonaccent zeker aan!

8.0 Anoniem Hoofdstraat 31 16 mei 2023

Prima ervaring. Verder geen be zonder heden. Uiteindelijk tot de verkoop gekomen en allemaal tevreden ga ik van uit.

10 Anoniem Vlegel 18 15 mei 2023

Zeer goed geholpen door de makelaar en zijn collega's. Professioneel en betrouwbaar. Aanrader bij de verkoop van uw woning.

10 Anoniem Beatrixstraat 23 08 mei 2023

Vanaf het eerste contact hebben Richard en zijn team ons zeer fijn geholpen met zijn persoonlijke begeleiding en transparante en goede communicatie. Hierdoor is het aankoopproces voor ons erg soepel...

9.3 Anoniem Parallelweg 22 03 mei 2023

Goede en duidelijke contacten met de makelaar. Er werd snel gehandeld en goede overwegingen gemaakt.

10 Mevr. Gerda van der Water Agaatdreef 80 25 apr. 2023

We hadden Woonaccent als aankoopmakelaar toegewezen gekregen door de Vereniging Eigen Huis in 2005. We waren zo enthousiast dat we Richard Wijnands dit keer hebben gevraagd onze verkoopmakelaar te...

Wil je een afspraak plannen?

Neem gerust contact met ons op, dan pakken we de agenda erbij!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Emmen
Westerstraat 43
7811AH Emmen

Back to top

Zullen we met je meedenken?

Bel of mail ons