Mijn favorieten

 


Een gratis waardebepaling van je huis 

 


door Woonaccent Makelaars Emmen

Of je wel of niet je woning wilt verkopen hangt vaak gedeeltelijk af van wat de woning op kan brengen. En of je daarmee een volgende stap kunt maken. Wij bieden een verkoopscan aan waarmee je meteen een indicatie hebt van de waarde en verkoopkansen van jouw woning. Na het maken van een afspraak komt onze makelaar langs om de woning op te nemen en ter plekke een schatting van de waarde af te geven.Wat is een waardebepaling precies?

Een waardebepaling is een schatting van de waarde van jouw woning. Dit is dus niet vergelijkbaar met een taxatie. Deze waardebepaling is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmen en wordt gebaseerd op:
 

  Beoordeling van de onderhoudsstaat en afwerking van de woning
  Kadastrale gegevens 
  Mogelijkheden tot verbetering 
  Informatie van vergelijkbare woningen 


 


Wat zijn jouw verkoopkansen?

Na de woningopname benoemt de makelaar, op basis van bovenstaande factoren, de sterke punten en verbeterkansen van jouw woning, zodat je de verkoopwaarde kunt verhogen. Hierna geeft hij een advies over de vraagprijs. Na deze afspraak kun je bepalen of je jouw huis wilt verkopen samen met Woonaccent Makelaars Emmen. 

Wil je een gratis verkoopscan aanvragen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en wij bellen zo spoedig mogelijk om een afspraak in te plannen.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring