Diensten van Woonaccent Makelaars Emmen

Wij zien makelen als een ambacht. Kennis, tijd, aandacht en energie maken echt het verschil.

Onze diensten

De diensten van Woonaccent Makelaars Emmen bestaan uit verkoop, aankoop, verhuur en taxaties van woningen. Wij begrijpen als geen ander dat er gevoel komt kijken bij het verkopen of kopen van een woning. Bij Woonaccent Makelaars Emmen weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Met kennis, betrokkenheid en liefde leveren we maatwerk. Wij streven naar perfectie in vakbeheersing.

Bij Woonaccent Makelaars Emmen streven we niet zozeer naar een bepaald type huis om te verkopen, maar vooral naar een bepaald type opdrachtgever om mee samen te werken. Je moet ons als het ware zien als een dienstverlener die verkopers adviseert en kopers van een thuis wil voorzien.

Meer lezen

Donkere avonden lenen zich perfect voor een potje mijmeren bij de haard. Languit op de bank, nippend aan een glaasje rood, dwalen je gedachten af. Wil je nog jaren genieten in deze woonkamer, of droom je stiekem van een ander exemplaar? Al scrollend en swipend word je op slag verliefd. Je ziet jezelf al helemaal zitten in je nieuwe thuis. Is het zo mooi als het lijkt? Waar begin je, hoe pak je dit aan?

Meer lezen

Ga jij een een woning kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of heb jij juist plannen om je badkamer te verbouwen, je woning te verduurzamen, een dakkapel te plaatsen en/of een serre aan te bouwen? En wil je dat door een ophoging van je hypotheek financieren?

Meer lezen

Welkom thuis

Persoonlijk, met aandacht en kwalitatief hoogwaardig. Waarden die ons kompas zijn. Ze geven richting aan wat we doen. We kunnen die aandacht bieden, omdat we ‘maar’ met z’n drieën op kantoor werken. De lijnen zijn kort. We zijn allemaal even goed op de hoogte, kunnen daardoor snel schakelen en zodoende nauwkeurig werken. Een hecht team, dat op elkaar ingespeeld is en aan één blik genoeg heeft.

Onze opdrachtgevers waarderen ons op funda met een 9.7
De termen ‘empathisch’, ‘deskundig’ en ‘prettig’ lees je in nagenoeg elke beoordeling terug. Wat maakt ons dat trots! Wij kunnen zelf verkondigen wie we zijn en wat we doen, maar het is pas écht waar als anderen het over ons zeggen.

Koffie?

Wees welkom! Neem contact op met één van onze kantoortijgers

Heb jij interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Marianne helpt je graag verder!

Bezoekadres:
Woonaccent Makelaars Emmen
Westerstraat 43
7811AH Emmen

Back to top

Zullen we met je meedenken?

Bel of mail ons