Mijn favorieten


 

Je makelaar betalen naar tevredenheid? Kies dan voor proefverkopen van Woonaccent Makelaars Emmen

Wanneer je jouw huis in de verkoop zet bij een makelaar betaal je vaak bij aanvang al opstartkosten. Zonder te weten of de dienstverlening daadwerkelijk bevalt. 

Volgens Richard Wijnands, makelaar van Woonaccent Emmen, kan dit anders; klantvriendelijker en transparanter.

Bij het kiezen van een makelaar wil je 100% zekerheid dat hij/zij aan de verwachtingen voldoet. Daarom bedacht Woonaccent Makelaars Emmen de actie 'Proefverkopen'. Dit geeft jou de gelegenheid om in een proefperiode van 3 maanden te kijken of onze dienstverlening bij jou past. 

 
9.4/10  45 beoordelingen
reviews woonaccent makelaars emmen

Proefverkopen: probeer ons 3 maanden gratis uit

 Met deze actie kun je de makelaar 3 maanden gratis uitproberen. In deze proefperiode ontvang je persoonlijke service en begeleiding en wordt je woning met een uitgekiend verkooppakket op de markt gepresenteerd. Ben je na deze proefperiode niet tevreden? Dan kun je kosteloos stoppen.

Ben je tevreden met het verkoopproces en ga je met ons door. Dan geldt de vooraf afgesproken courtage en de kosten van het verkooppakket.

Jouw voordeel? Je betaalt pas wanneer we jouw huis succesvol hebben verkocht. Kom eens kennismaken

Wil je kijken of Woonaccent Makelaars Emmen bij jou past? Vul hieronder je contactgegevens in om een vrijblijvend gesprek aan te vragen. Nog vragen over deze actie? Bel ons dan op  0591-647170. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring