Mijn favorieten

 


Downloads van Woonaccent Makelaars EmmenBij het kopen of verkopen van een huis komen vele vragen kijken. Wat houdt dit proces in? En als je eenmaal een huis hebt gekocht of verkocht begint de verhuizing. Wij bieden de helpende hand met een aantal checklists en infographics. De lijstjes geven je meer inzicht in het verkoopproces en zorgen ervoor dat je niets vergeet bij een verhuizing of bezichtiging. Handig toch? Bekijk de gratis downloads hieronder. 
 


Infographic Verkoopproces

Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan deze gratis infographic met alle stappen van het verkoopproces. Klik op de afbeelding hierboven om de infographic te openen.   
 


Checklist Samenwonen

Wanneer je gaat samenwonen zijn er nog een paar knopen die je door moet hakken. Zorg ervoor dat je zeker weten op een lijn zit met je partner door de gratis checklist te downloaden. Klik op de afbeelding hierboven om de checklist te openen.   
Checklist verhuizen

Wil je echt niets vergeten bij je verhuizing? Download dan de gratis checklist van Woonaccent Makelaars Emmen. Op deze lijst kun je voor, tijdens en na de verhuizing al je taken afstrepen. Klik op de afbeelding hierboven om de checklist te openen.
Checklist tijdens bezichtiging

Wanneer je een huis gaat bezichtigen wil je het liefst niets over het hoofd zien. Gebruik deze gratis checklist en je weet zeker of het huis aan alle wensen voldoet. Klik op de afbeelding hierboven om de checklist te openen.

Checklist bereid je huis voor op een bezichtiging 

Met deze checklist kun je alle ruimtes van jouw huis optimaal voorbereiden op een bezichtiging. Download de gratis checklist en zorg voor een goede eerste indruk. Klik op de afbeelding hierboven om de checklist te openen.
Huren of kopen

Kun je beter gaan huren of kopen? Bekijk met deze lijstjes welke keuze beter bij jouw situatie past. Download de checklist 'Wat als ik huur' of 'Wat als ik koop'.